ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Κάντε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας υπό τους όρους και τις προυποθέσεις που προβλέπουν οι διατάξεις του ν.2251/1994 περί προστασίας του καταναλωτή. Tα προϊόντα προς αντικατάσταση πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν, σε άριστη κατάσταση, με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), την απόδειξη της αγοράς και το ειδικό έντυπο επιστροφής που βρίσκεται στο τέλος των όρων χρήσεως (εναλλακτικά μπορεί να σταλεί ηλεκτρονικά στο mail της εταιρείας μας info@jolielaide.gr). Σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί. Αλλαγές σε εκπτωσιακα προϊόντα ή σε περίοδο εκπτώσεων θα γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία και εφόσον είναι εφικτό.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:

1. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο/ άλλα προϊόν/ προϊόντα, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Κάντε την αλλαγή σας στο e-shop εφόσον έχετε κάνει την αρχική σας αγορά από εκεί. Έχετε την δυνατότητα να στείλετε το δέμα σας πίσω με οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμείτε καθώς η επιβάρυνση των μεταφορικών είναι δική σας. Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει:

α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε

β. το ειδικό έντυπο επιστροφής, συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες. Εναλλακτικά μπορείτε να υποβάλλεται τη δήλωση υπαναχώρησης ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@jolielaide.gr

γ. την απόδειξη σας

Για την δέσμευση/κράτηση του προιόντος με το οποίο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία. Μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με επιπρόσθετο τίμημα εάν επιθυμείτε. Τέλος θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την μεταφορική (courier) την οποία επιθυμείτε, καθώς η επιβάρυνση των μεταφορικών σας ανήκει.

2. Να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων (αφορά μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος).

Έχετε την δυνατότητα να στείλετε το δέμα σας πίσω με οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμείτε καθώς το κόστος των μεταφορικών είναι δικό σας. Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει:

α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε (στην κατασταση παραλαβης χωρις φθορες,σκισημο κλπ.)

β. το ειδικό έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες, τα στοιχεία που αφορούν τον τραπεζικό λογαριασμό, ακριβώς όπως σας ζητούνται. Εναλλακτικά μπορείτε να υποβάλλεται τη δήλωση υπαναχώρησης ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@jolielaide.gr

γ. την απόδειξη σας

Σας υπενθυμίζουμε πώς:

Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Jolie Laide Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στα τηλ. της εταιρείας μας 2331064910 Δευτέρα- Παρασκευή 9.00-14.00 είτε στέλνοντας e-mail στο info@jolielaide.gr
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Jolie Laide, σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε, τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής/ αποστολής βαραίνουν την εταιρία μας.
Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος. Τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop πρέπει να σταλούν στη διεύθυνση της έδρας της εταιρείας μας δηλαδή Ιπποκρατους 23 Βεροια.
Η Jolie Laide δύναται να αρνηθεί την παραλαβή επιστρεφόμενων ειδών που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις.