ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.JolieLaide.gr υπάρχουν οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:

1. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro μέσω της Alpha Bank.
( δυνατότητα πληρωμής: μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover. & ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.)
Πληρωμη - Αποστολη

2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας – αντικαταβολή (χρεώνεται +2,50€), εξαιρουνται οι παραγγελιες πανω απο 250€.

Πληρώστε τον υπάλληλο της courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας, στη διεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.

3. Κατάθεση/ Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@jolielaide.gr. Με τη λήψη του αντιγράφου, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ GR88 0172 2090 0052 0909 9188 469

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 01.01.2017, παραστατικά αξίας άνω των 500 ευρώ προς ιδιώτες (απόδειξη λιανικής) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ελλάδα:

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και Κυπρο. Το κόστος της μεταφοράς το επιβαρύνεται ο πελάτης (+2,50€) για παραγγελιες μεχρι 100€ . Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται σε 4 με 10 εργασημες ημερες.

Κύπρος:

Για αποστολές στην Κύπρο η χρέωση για απλή αποστολή είναι 15 ευρώ (εφόσον έχει προηγηθεί πληρωμή) ή 18 ευρώ για αποστολή με αντικαταβολή μέσω της εταιρείας ACS courier.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν (εφόσον δεν υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας Jolie Laide), επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής- αποστολής και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εταιρεία courier επιθυμείτε.